Hogyan éljünk egészségesen legalább 100 évig?

22. February 2014

A Batthyányi Strattmann László Idősek Akadémiája elnöke

Dr. Iván László

országgyűlési képviselő 2010. november 25-én kelt levelében így ír a "3-1-2" meridián-tornáról:

 

"Elterjesztéséhez kívánok hozzájárulni, amikor tiszta szívvel ajánlom minden önkormányzatnak, idősotthon vezetőnek, oktatási irányítónak, hiszen az idősek egészséges, hosszú élete létalapja népünk jövőbeni fejlődésének, a népességcsökkenés megállításával."

 

Dr. Eőry Ajándok

Könyve és a módszerről készült DVD kapható az alapítványi rendelőnkben 1138 Bp. Váci út 156. (tel: 887-1039). A DVD Ára: 1200 Ft

 

2010. december 17-én Székesfehérváron jártunk. Az előadást követő torna képanyaga látható itt:

 

 

egészségmegőrzes

20. March 2017

1.Az iskoláskori szemromlást megelőző masszázsról

Kevesen tudják, hogy Kínában naponta a nagycsoportos óvodákban és az általános iskolákban gyerekek százmilliói végzik azt az akupresszúrát, ami a látásukat javítja. Alapítványunk feladatának tartja ennek a módszernek az elterjesztését.

2. ÉLJ 100 ÉVET EGÉSZSÉGESEN

Ez a jelmondat került a zászlójára a pekingi Meridián-kutató Intézet vezetőjének. A meridián gyakorlatokaz egészség és a hosszú élet receptje. Annak érdekében, hogy javítsa az emberek egészségét és elősegítse a magas kor elérését, Zhu Zhongxiang professzor kifejlesztette a 3-1-2 meridián torna gyakorlatokat. A 3-12- meridián torna a meriidiánokban áramló energia-egyensúly helyreállításával a szervezet immunrendszerét erősíti. Nincsenek mellékhaatásai, bármikor, bárhol gyakorolható, ingyenes és semmiféle beruházást nem igényel.

Gyakorló klubok címei a www.312.hu honlapon találhatók.

 

3.A test- és fülakupresszúra valamint a moxaterápia egészségmegőrző szerepe

A kínai ember, ahogy mondani szokták, már az anyatejjel szívja magába egyes testpontok ismeretét és azon ősi technikákat, melyek a vonatkozó pontokon az egészségét szolgálják.

 

Dr. Eőry Ajándok

 

Akupresszúra

Segítsünk magunkon!
Nyomtatóbarát verzió
 
 
Ön a 2126. látogató az oldalon        Hozzáadás a kedvencekhez Utolsó módosítás: 2017.03.20